GLOHECA is de afkorting van Global Health Care en is een erkende LCR geregistreerde vaccinatie centra. Gloheca adviseert u op maat, wanneer u op reis gaat.

Wij garanderen kwaliteit en service en zijn wij goedkoper dan andere vaccinatie organisaties in de buurt.

Wij hebben alle reizigers vaccinaties op voorraad. U hoeft dus niet naar een apotheek om vaccinaties op te halen om vervolgens gevaccineerd te worden door een huisarts. In deze vorm bent u meestal duurder uit voor reizigers vaccinatie dan bij ons.

Voor reizigers die prik angst hebben wordt de tijd genomen om te vaccineren. Kinderen krijgen ruim aandacht bij het vaccineren en wordt zoveel mogelijk gedaan om hun prik angst te overwinnen.

In onze wachtkamer vindt u alle folders over reizigers vaccinatie en worden eventuele vragen op het spreekuur beantwoord.

Onze factuur wordt door elke zorgverzekeraar vergoedt omdat GLOHECA een LCR geregistreerde
vaccinatie centra is. Uw vergoeding hangt af van uw polisvoorwaarden.

Naast medische zorg/diensten, worden diverse activiteiten/projecten zowel in het binnen- als in het buitenland ontplooid. 

Diverse leden van Gloheca houden zich al jaren bezig met het onderhouden van projecten in derde wereld landen. 
Vanwege hun inspanningen hebben zij, zelfs de stads speld van de wethouder van Volksgezondheid mogen ontvangen.

Als u gebruik maakt van de medische zorg/diensten  van Gloheca ondersteunt u tegelijkertijd bovenstaande activiteiten. De financiële middelen die Gloheca genereert worden gebruikt om bovenstaande projecten te onderhouden. Gloheca krijgt geen subsidie voor het financieren van zijn projecten.